Video Incident ŞOCANT în Bacău: Un adolescent a fost filmat în timp ce lovea cu picioarele un bărbat/ Poliţiştii au deschis o anchetă | VIDEO

Poliţiştii din Bacău s-au autosesizat şi au început o anchetă după ce un adolescent a fost filmat lovind cu picioarele un bărbat. Nimeni dintre cei care asistă la bătaie nu intervine.

4197 afișări

Un adolescent din municipiul Bacău a fost surprins în imagini în momentul în care lovea cu mâinile şi picioarele un bărbat cu vârstă de aproximativ 50 de ani.

Într-o postare pe Facebook, un utilizator prezintă imagini video în care un adolescent se ceartă cu un bărbat pentru o sumă de bani. Conform imaginilor, adolescentul, care pare a avea 15-16 ani, îl ceartă pe bărbat şi îi cere să îi înapoieze banii unei tinere din zonă.

Lângă cei doi se mai află un individ, care pare a-l lua şi el la rost pe bărbat, solicitându-i, de asemenea, să îi dea banii tinerei.

În cele din urmă, adolescentul loveşte bărbatul cu mâinile şi cu picioarele fără ca cineva să intervină.

În urma postării, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău a confirmat că imaginile sunt filmate în oraş.

"Am văzut imaginile, sunt suprinse în zona de sud a Bacăului. Nu a fost depusă deocamdată vreo plângere, dar poliţiştii s-au autosesizat cu privire la imaginile apărute pe reţeaua de socializare şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", a declarant, luni, corespondentului MEDIAFAX, Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

În eventualitatea în care se va dovedi că suspectul are sub 15 ani, acesta nu va răspunde penal.

Utilizatorii care au văzut imaginile filmate le-au comentat susţinând că adolescentul ar fi un "copil-problemă", iar alţii au spus că acesta este "fiu de profesoară".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici