Video INCIDENT şocant în Capitală: Un individ a vrut să intre cu maşina într-un grup de oameni, după ce a ameninţat casiera dintr-o benzinărie şi i-a cerut bani | VIDEO

Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut, duminică, după ce a alimentat într-o benzinărie din Bucureşti, a refuzat să plătească şi a ameninţat casiera, cerându-i bani. Individul a urmărit-o şi a accelerat spre un grup de oameni dintr-o spălătorie, apoi a fugit, fiind prins în Călăraşi, pe autostradă.

10429 afișări

Potrivit Poliţiei Capitalei, individul de 42 de ani a mers, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, într-o benzinărie, a alimentat şi a refuzat să plătească, ameninţând casiera şi cerându-i bani. Poliţiştii Secţiei 11 fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptele bărbatului.

Femeia ameninţată a fugit să ceară ajutor, încercând să se adăpostească în interiorul unei spălătorii auto din apropiere.

„Bărbatul a urmărit-o, cu maşina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat şi s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în faţa spălătoriei. Acestea au reuşit să se ferească, bărbatul lovind o masă şi rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit”, informează Poliţia Capitalei.

În urma cercetărilor desfăşurate, bărbatul a fost identificat, fiind depistat în judeţul Călăraşi, pe autostradă.

Acesta a fost adus pentru audieri la Poliţia Capitalei, iar procurorul criminalist a dispus reţinerea sa, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este cercetat pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie şi distrugere. Totodată, i-au fost recoltate probe pentru a se depista dacă se afla sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici