Video Intervenţie scandaloasă a poliţiei în Slobozia. Agent: Când nu te supui, asta păţeşti

Doi poliţişti din Slobozia au bruscat un şofer oprit în trafic, iar un bărbat care intervine în apărarea lui a fost încătuşat cu greu, unul dintre agenţi fiind la un pas să se răstoarne peste el. IPJ Ialomiţa a deschis o anchetă internă după ce imaginile au ajuns pe Facebook.

4240 afișări

Intervenţia agresivă a unui poliţişt din Slobozia a fost filmată de un trecător, care a postat imaginile pe Facebook. Filmul a avut sute de vizualizări, iar IPJ Ialomiţa a deschis o anchetă privind modul în care au acţionat poliţiştii.

În imgini se vede cum unul dintre poliţişti îl bruschează pe şofer şi încearcă să-l imobilizeze, după ce l-a oprit în trafic. După ce a coborât din maşină, bărbatul a fost împins de agent peste capota autospecialei de poliţie, în timp ce oamenii de pe trotuar, care asistă la incident, îl atenţionează revoltaţi pe poliţist că este prea agresiv cu şoferul în vârstă.

Un alt bărbat, care pare a fi băut, intervine de pe margine, dar este la rândul lui bruscat de poliţist, aruncat la pământ şi încătuşat.

„Când nu te supui, asta păţeşti”, le spune poliţistul oamenilor de pe trotuar, care îşi arată nemulţumirea faţă de modul în care acţionează.

Se pare că incidentul s-a produs după ce şoferul a încălcat regulile de circulaţie şi a refuzat să prezinte actele în momentul în care a fost oprit de poliţişti.

După apariţia imaginilor pe Facebook, IPJ Ialomiţa a deschis o anchetă şi verifică dacă modul de intervenţie al poliţiştilor respectă prevederile legale.

Taguri:
incident,
poliţist,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici