Video Intră în spital fără Covid pe urmele tale. O companie franceză donează spitalelor din România porţi cu lichid dezinfectant

  • O companie franceză donează spitalelor din România porţile cu lichid dezinfectant
  • Angajaţii companiei au finalizat prototipul porţii în şase zile
  • Până acum au fost donate zece porţi dezinfectante
248 afișări

Când intri astăzi într-un spital din România primul tău gând este nu iei vreo infecţie. În scurt timp ai putea să laşi grijile la intrare, pentru că vei trece prin porţile dezinfectante. Inovaţia aparţine unei companii franceze ce activează în România.

„A fost foarte bun pentru noi faptul că am colaborat şi cu medicii care au venit şi cu imperativele lor şi a fost un factor de progres inclusiv tehnic pentru echipele noastre. Feedback-ul pe care îl avem de la medici este foarte pozitiv, deci noi ne-am atins scopul nostru”, spune Jerome France, CEO al EMI, firmă de porţi dezinfectante.

Prima poartă dezinfectantă a ajuns la spitalul Colţea din Bucureşti.

„Cred că am livrat la în jur de 10 spitale. Unele care au fost pentru prima perioadă prevăzute, alţii care au venit şi ne-au contactat direct după ce am pus adresa covid-19@emi.ro şi urmează să livrăm la încă 10 spitale până la mijlocul săptămânii viitoare.”

Ideea a venit după ce angajaţii companiei au citit în presă că medicii români solicitau un asemenea echipament în momentul declanşării epidemiei de coronavirus. Prototipul primei porţi dezinfectante a fost gata în şase zile. Compania spune că porţile pot fi utilizate pe termen lung în condiţii depline de securitate.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici