Klaus Iohannis a ajuns acasă, la Sibiu: Abia aştept să-mi văd soţia - FOTO

Câştigătorul alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis, a ajuns, luni după-amiază, la locuinţa sa din Sibiu, spunându-le jurnaliştilor care îl aşteptau că este "foarte bine" să fie acasă şi că abia aşteaptă să îşi vadă soţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7047 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a ajuns acasă, la Sibiu: Abia aştept să-mi văd soţia - FOTO

Klaus Iohannis (Imagine: Silvana Armat/ Mediafax Foto)

Klaus Iohannis, primar al Sibiului de 14 ani şi câştigător al alegerilor prezidenţiale de duminică, a ajuns, în jurul orei 15.30, la locuinţa sa de pe strada Bâlea din municipiul Sibiu, unde soţia sa ajunsese cu câteva minute înainte, venind de la serviciu.

Întrebat de jurnaliştii care îl aşteptau cum este să fie acasă, Iohannis a răspuns: "Foarte bine".

El a spus că "abia aşteaptă" să-şi vadă soţia, cu care nu s-a mai întâlnit de duminică la prânz, când el a plecat spre Bucureşti.

Surse din anturajul său susţin că, luni după-amiaza, Klaus Iohannis va merge la Primăria Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici