Video La muzeul Goleşti era aşteptată Izoleta, dar s-a născut mânzul COVID 2

  • COVID 2 s-a născut la Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti din judeţul Argeş
  • Dacă ar fi fost de sex feminin, calul s-ar fi numit Izoleta
  • COVID 2 este verişorul lui COVID 1, un alt mânz născut înaite de Paşte
1005 afișări

Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti are două cazuri de covid. Nu este însă vorba de temutul virus, ci de doi căluţi. Mânzul Covid s-a născut înainte de Paşte iar în urmă cu o săptămână a venit pe lume şi celălalt pui de cal. Angajaţii erau siguri că va fi de sex feminin şi aveau deja un nume pregătit, Izoleta. Însă noul locatar, la fel ca epidemia, le-a dat planurile peste cap. Iapa a născut un mascul pur sânge din rasa cailor lipiţani. 

Iustin Dejanu, directorul Muzeului Goleşti, Ştefăneşti: Noi nu avem un ecograf special să vedem care este sexul cailor înainte de naştere şi am greşit un pic. Până una alta i-am zis Covid 2. Acum acesta este un covid pozitiv spre deosebire de covidul care ne ameninţă viaţa şi libertatea. E un covid pozitiv care se simte bine în Muzeul Goleşti.  

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici