Video Locomotiva trenului internaţional de Viena a luat foc. Călătorii au fost evacuaţi

Călătorii trenului internaţional Cluj-Napoca – Viena au fost evacuaţi, joi dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit la locomotiva garniturii. Locomotiva a fost decuplată, iar vagoanele s-au întors în Gara Cluj-Napoca.

2534 afișări

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat că pompierii sosiţi la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate.

„Două autospeciale pentru stins incendii şi un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incendiu care a cuprins o locomotivă ce rula pe calea ferată din apropierea străzii Tăietura Turcului, din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informaţii se pare că garnitura transporta călători pe ruta Cluj-Napoca - Viena. Călătorii au fost evacuaţi din tren până la sosirea pompierilor, iar vagoanele au fost decuplate de la locomotivă cu o altă locomotivă mobilizată de către regia de transport feroviar. Pompierii sosiţi de urgenţă la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate şi realizarea unei împământări de către echipele specializate a regiei de transport”, au spus sursele citate.

Acestea au precizat că nu au fost persoane rănite, iar flăcările au fost stinse de către pompieri, urmând să fie stabilite cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Locomotiva aparţinea trenul internaţional 143 Cluj-Napoca - Viena şi a fost decuplată de garnitură, vagoanele fiind întoarse în Gara Cluj-Napoca.

Garniturii i se va ataşa o nouă locomotivă pentru ca trenul să îşi poată continua călătoria spre capitala Austriei.

Taguri:
tren,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici