Video Lumină pe cerul Clujului, în noaptea de Înviere

  • Un fascicul de lumină a fost proiectat în noaptea de Înviere pe cerul municipiului Cluj-Napoca
  • Fasciculul de lumină a fost proiectat de pe acoperişul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca
  • Lumina, proiectată de 8 reflectoare de mare putere, s-a văzut din toate cartierele oraşului
4010 afișări

Un fascicul de lumină a fost proiectat în noaptea de Înviere pe cerul municipiului Cluj-Napoca de pe acoperişul Sălii Polivalente. A fost un gest simbolic, de speranţă că, în curând, oamenii se vor reuni acolo pentru a se bucura de sport. 

Mirel Alexa, director executiv Sports Festival: ”Trăim cu speranţa ca, în cel mai scurt timp să reuşim să aprindem reflectoarele şi nocturnele pe absolut toate stadioanele, terenurile de tenis, sălile de sport din lume şi să ajungem să ne bucurăm, din nou, de campionii noştri”.

Lumina de pe arenă, proiectată de 8 reflectoare de mare putere, s-a văzut întreaga noapte din toate cartierele din Cluj-Napoca. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici