Video Magdalena Şerban, suspecta în cazul crimei de la metrou, acuzată că a ameninţat cu moartea două angajate ale Spitalului Penitenciar Jilava

Magdalena Şerban, arestată preventiv după ce ar fi ucis o tânără, aruncând-o în faţa metroului, încercând, fără succes, să facă acelaşi lucru cu o altă fată, este acuzată că ar fi ameninţat cu moartea două angajate ale Spitalului Penitenciar Jilava, acolo unde este deţinută.

3459 afișări

"E vorba de ameninţare. Ea era în cameră. În data de 18 decembrie, persoana privată de libertate în vârstă de 36 de ani, arestată preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat injurii şi ameninţări cu moartea asupra două agente supraveghetor de pe secţia de deţinere. Conform dispoziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe Tribunalul Ilfov pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, conform art 275 Cod Penal. E vorba de mijloace de comunicare directă", a declarat Denisa Ene, reprezentant al Penitenciarului Jilava, pentru MEDIAFAX.

La momentul transmiterii ştirii, Magdalena Şerban este în faţa judecătorilor de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Bucureşti, aceasta contestând arestarea preventivă.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, săptămâna trecută, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a Magdalenei Şerban, femeia care a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, la staţia Dristor 1, aceasta decedând în urma impactului. Atacul a avut loc marţi, în jurul orei 19.45. După ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Anterior, în aceeaşi zi, în jurul ore 15.35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, femeia a împins o altă tânără spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie, fata reuşind să opună rezistenţă şi să fugă.

Magdalena Şerban va fi supusă unei expertize psihiatrice în urma căreia se va stabili dacă a avut discernământ în momentul producerii faptelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici