Mama şi bunica lui Dănuţ, copilul salvat din fântână după 10 ore, sunt audiate de anchetatori

Dosarul de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă deschis după ce un copil de 2 ani a căzut în fântână în Balta Sărată a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede, iar mama şi bunica micuţului sunt deja audiate, transmite corespodnentul MEDIAFAX.

372 afișări
Imaginea articolului Mama şi bunica lui Dănuţ, copilul salvat din fântână după 10 ore, sunt audiate de anchetatori

Mama şi bunica lui Dănuţ, copilul salvat din fântână după 10 ore, sunt audiate de anchetatori

Potrivit procurorului Georgică Ivănescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede, dosarul penal a fost întregistrat şi se fac audieri.

„Noi am înregistrat un dosar penal, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede. Se fac cercetări in rem pentru vătămare corporală din culpă. Sunt poliţiştii acolo şi audiază persoane”, a declarat, pentru MEDIAFAX, procurorul Georgică Ivănescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că mama şi bunica copilului sunt audiate.

„Mama şi cu bunica sunt la audieri, la Postul de Poliţie din Crângeni. Tatăl este plecat la Bucureşti, la băiat, la spital”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.

Copilul a stat, marţi, peste 10 ore pe jumătate în apă, într-o fântână, la peste 16 metri adâncime, fiind scos de pompieri cu ajutorul unor tije.

Starea copilului este gravă, fiind internat la terapie intensivă, în cadrul Spitalului Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici