Video Mehedinţi: Şeful unui post de Poliţie, anchetat după ce a fost filmat, în uniformă, la o petrecere - VIDEO

Conducerea Poliţiei Judeţene Mehedinţi a început o anchetă după ce şeful postului de Poliţie dintr-o comună a fost filmat în timp ce cânta muzică populară, la microfon, la o petrecere de majorat, el fiind îmbrăcat în uniforma de serviciu şi fiind însoţit de un coleg, cercetat la rândul său.

938 afișări

Şeful Postului de Poliţie din Gogoşu, Ilie Gheorghe, este cercetat de Serviciul de control intern al Poliţiei Judeţene Mehedinţi după ce a fost filmat de un localnic în timp ce cânta o melodie de muzică populară, imaginile fiind făcute publice prin intermediul presei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor localnici din comuna Gogoşu, imaginile cu şeful Postului de Poliţie au fost filmate la o petrecere de majorat a unui tânăr din localitate, organizată în incinta Căminului Cultural. În imagini, poliţistul stă mai întâi la masă şi mănâncă împreună cu un alt coleg de la Postul de Poliţie pe care îl conduce. Ulterior, agentul şef adjunct Ilie Gheorghe ia microfonul şi cântă o melodie din folclorul mehedinţean.

Imaginile au fost făcute publice de către cel care le-a filmat, iar superiorii agentului au început o anchetă pentru a stabili dacă poliţistul se afla în timpul orelor de program şi cum a ajuns la petrecere în uniforma de serviciu.

Surse din cadrul Poliţiei Judeţene Mehedinţi au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că ancheta îl vizează şi pe colegul de serviciu al poliţistului, şi el aflat în uniformă la aceeaşi petrecere.

Agentul şef adjunct Ilie Gheorghe are o carieră de aproximativ 30 de ani în Poliţie, iar peste cinci luni ar urma să se pensioneze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici