Video Mesaj RO-Alert în Braşov, după ce mai multe persoane au anunţat prezenţa unui urs

ISU Braşov a trimis, vineri seară, mesaj RO-Alert, după ce un urs a fost zărit pe lângă mall-ul din oraş.

887 afișări

Avertizarea a fost trimisă la ora 22.06 către populaţie, prin sistemul RO-Alert, pentru a semnala prezenţa unui urs în oraşul Braşov, în zona mall-ului.

ISU Braşov anunţă că au fost primite mai multe apeluri pe 112 de la cetăţeni.

La faţa locului au mers echipaje de la SMURD şi jandarmi.

Pare să fie acelaşi urs care joi s-a plimbat pe centura Braşovului, când a fost emis un alt mesaj RO-Alert.

În iarna anului 2018, un alt urs aflat lângă mall şi pe centura ocolitoare, speriat de echipaje, a fost lovit mortal de o maşină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici