Video METEO #azi 31 octombrie 2019: Vreme deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Zonele în care sunt aşteptate ploi şi ninsori

Vremea va fi deosebit de rece astăzi în cea mai mare parte a ţării. În sud va ploua, la munte va ninge iar în regiunile submontane va cădea lapoviţă.

1233 afișări

ROMÂNIA, JOI

VREME DEOSEBIT DE RECE, PLOI, LAPOVIŢĂ, NINSORI

Vremea va fi deosebit de rece astăzi în cea mai mare parte a ţării. În sud va ploua, la munte va ninge iar în regiunile submontane va cădea lapoviţă. Vântul va sufla cu intensificări în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei. Maximele termice vor fi cuprinse între 5 şi 11 grade Celsius.

ROMÂNIA, JOI NOAPTEA

TEMPERATURI NEGATIVE ÎN NORDUL ŢĂRII

La noapte, în nordul ţării temperaturile vor fi preponderent negative. În depresiunile din Carpaţii Orientali acestea vor ajunge la -5 grade Celsius. Cerul va fi variabil, mai mult noros şi va mai ploua doar izolat. Pe litoral minimele vor ajunge la 7 grade Celsius. Izolat vor fi şi condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI

VREME FOARTE RECE AZI, TEMPERATURI ÎN CREŞTERE DE MÂINE

În Capitală vremea va fi deosebit de rece azi, cu o maximă de doar 5 grade Celsius. Va ploua pe parcursul zilei iar vântul va sufla cu viteze de până la 45 km/h. Mâine vremea se încălzeşte uşor, maxima va ajunge la 9 grade Celsius şi va mai ploua doar dimineaţa. Sâmbătă temperatura diurnă va creşte până la 13 grade Celsius iar cerul va fi mai mult senin.

MUNTE

NINSOARE ŞI PRECIPITAŢII MIXTE

La munte vor predomina ninsorile azi iar în zonele submontane vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla cu intensificări şi va spulbera zăpada. Maximele termice vor fi cuprinse între 0 şi 7 grade, iar minimele vor ajunge la -5 grade Celsius.

ŢARĂ

VREME ÎN UŞOARĂ ÎNCĂLZIRE

Vremea se ameliorează de mâine, va mai ploua izolat iar la munte mai sunt posibile ninsori şi preciptaţii mixte. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi la munte. Maximele vor creşte uşor până la 12 grade Celsius. Sâmbătă vremea devine şi mai caldă, apropiată de normalul perioadei, cu maxime între 8 şi 17 grade Celsius. Va mai ploua slab în Maramureş şi Crişana şi izolat în Banat, Transilvania şi nordul Moldovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici