Ministrul Apărării, la unitatea de la Câmpulung, unde a fost informat despre măsurile dispuse după accidentul în care trei militari au murit

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a mers, duminică, la Batalionului 30 Vânători de Munte "Dragoslavele" din Câmpulung, unde a fost informat despre măsurile dispuse la nivelul unităţii după accidentul în care au murit trei militari şi despre stadiul anchetei administrative.

956 afișări
Imaginea articolului Ministrul Apărării, la unitatea de la Câmpulung, unde a fost informat despre măsurile dispuse după accidentul în care trei militari au murit

Ministrul Apărării, la unitatea de la Câmpulung, unde a fost informat despre măsurile dispuse după accidentul în care trei militari au murit

"Au fost prezentate măsurile dispuse la nivelul batalionului în urma accidentului din data de 29 iunie şi stadiul cercetărilor de natură administrativă desfăşurate de comisia numită de şeful SMG. (..) A fost prezentată, de asemenea, o informare referitoare la condiţiile de muncă şi de trai ale oamenilor, la problemele sociale ale acestora, situaţia încadrării cu tehnică şi personal, activităţile desfăşurate în acest an şi obiectivele unităţii", transmite MApN.

Adrian Ţuţuianu a mers, duminică dimineaţă, înainte de înmormântări, în localităţile unde au fost depuşi militarii Batalionului 30 Vânători de Munte "Dragoslavele" decedaţi în accidentul de joi.

În ceea ce îi priveşte pe militarii răniţi în accident, ministerul informează că starea lor generală este bună, evoluţia bărbatului operat la Spitalul Militar din Bucureşti fiind favorabilă.

"Toţi pacienţii sunt sub supraveghere medicală, urmând tratament pentru profilaxia durerilor, corticoterapie, antibioterapie, profilaxia ulcerului de stres şi stabilizarea parametrilor biologici, fiind evaluaţi din punct de vedere neurologic, ortopedic şi neurochirurgical, în evoluţie.În funcţie de evoluţia stării de sănătate echipa medicală multidisciplinară va decide etapele tratamentului medical şi de începere a programului de recuperare şi a celui de asistenţă psihologică de specialitate", transmite MApN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici