Video Nu ai mai văzut aşa ceva până acum în România! Ceremonie de absolvire a facultăţii realizată online în Timişoara

  • Studenţii de la Universitatea de Vest din Timişoara se pregătesc pentru o ceremonie de absolvire online
  • Fiecare student va primi toca şi eşarfa personalizată prin poştă
  • Va fi organizat şi un mini-concert la care studenţii să participe online
859 afișări

Şi tu te afli printre cei care nu vei avea parte, anul acesta, de o astfel de ceremonie de absolvire? Poate te inspiră cei din Timişoara. Rectorul Universităţii de Vest îţi spune că la ei se fac deja pregătiri pentru o absolvire online în premieră.

Marilen Pirtea, rector Universitatea de Vest Timişoara: ”Ei vor fi dincolo de ecrane, fiecare acasă sunt unde consideră, împărtăşind împreună tot acest moment. Evenimentul este pentru ei, despre ei.”

Şi nu te gândi că ei nu vor avea o tocă sau o eşarfă perzonalizată.

Marilen Pirtea, rector Universitatea de Vest Timişoara: ”Vom trimite un kit fiecăruia acasă cu o tocă, cu un tricou pe care ei le vor purta în acele momente. ”

Peste 4000 de studenţi sunt aşteptaţi la evenimentul online.

Marilen Pirtea, rector Universitatea de Vest Timişoara:  ”Vom organiza şi un mini concert în cadrul Universităţii la care ei să participe online.  Vor trimite poze înainte la Universitate, în momentul acesta avem deja peste 1000 înscrişi la acest eveniment. Pozele pe care le vor trimite cu ei, noi le vom colecta, le vom posta peste tot în cadrul evenimentului, vom rula pozele cu ei pe promoţii.”

Ceremonia digitală va avea loc pe 18 iulie. Rămâne de văzut dacă modelul va fi preluat şi de alte universităţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici