Video O maşină a Poliţiei Prahova, lovită de alt vehicul, în timpul intervenţiei la o tentativă de suicid

O autospecială a Poliţiei Prahova a fost implicată, marţi, într-un accident rutier, pe Drumul Naţional 1, în Câmpina, în timp ce intervenea la o tentativă de suicid. Maşina Poliţiei era oprită sub podul de pe care un bărbat ameninţa că se aruncă, iar un şofer nu a frânat la timp.

1178 afișări

Maşina Poliţiei Prahova era oprită sub pasarela de cale ferată, pentru a bloca banda de pe DN 1, pe care bărbatul care ameninţa că se sinucide ar fi putut să cadă.

În timp ce poliţistul dirija circulaţia, un alt şofer, care nu a fost atent la drum, a lovit autospeciala. Nu au existat victime.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că maşina Poliţiei avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune în momentul accidentului.

Potrivit acesteia, bărbatul care a urcat pe pod şi ameninţa că se sinucide a reclamat faptul că soţia i-ar fi furat o sumă de bani şi solicita ca faţă de aceasta să se ia măsuri preventive.

O reclamaţie a fost depusă la postul de poliţie Poiana Câmpina în luna martie 2018, cauza fiind cercetată sub supravegherea procurorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici