Video O parte a tavanului de la Halele Centrale din Ploieşti s-a prăbuşit. Nu s-au înregistrat victime - FOTO / VIDEO

O parte a tavanului pieţei de flori din cadrul Halelor Centrale din Ploieşti s-a prăbuşit, luni după-amiază, iar două autospeciale şi o ambulanţă SMURD au fost trimise la faţa locului, însă nu a fost nevoie de intervenţia acestora, transmite corespondentul MEDIAFAX.

897 afișări

Potrivit ISU Prahova, tavanul care s-a prăbuşit era din rigips.

“Este vorba despre un tavan din rigips, acesta s-a desprins pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, cel mai probabil în urma infiltraţiilor. Ne-am deplasat cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, însă nu a fost nevoie de intervenim”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit acesteia, nimeni nu a fost rănit.

La rândul lor, florăresele au declarat că tavanul a căzut peste patru tarabe, iar oamenii s-au ferit şi au reuşit să fugă la timp, în aşa fel încât să nu fie nimeni rănit.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de Poliţie însă, potrivit lui Marian Popescu, purtătorul de cuvânt IJP Prahova, “din primele verificări, nu au fost constatate aspecte care să facă obiectul unei anchete”.

Adminstratorul de Hale şi Pieţe a interzis florăreselor să mai desfăşoare activitatea comercială în acea zonă, urmând ca tarabele să fie mutate în alt loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici