Video O persoană a murit şi alte patru au fost rănite după un accident pe centura ocolitoare a Braşovului. VIDEO

O femeie de 70 de ani a murit şi alte patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident petrecut pe centura ocolitoare a Braşovului, în care au fost implicate patru autoturisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2056 afișări

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00, pe centura ocolitoare a Braşovului, între tronsonul care leagă DN11 de DN13, după ce un şofer de 27 de ani, din Covasna, nu a respectat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat în acesta, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi.

Autoturismul lovit a ricoşat apoi în maşina din faţa sa, producându-se un carambol în care au fost implicate patru autoturisme.

„În urma impactului, din autoturismul lovit, o Dacia Logan în care se aflau cinci pasageri şi şoferul, au fost răniţi cei cinci pasageri, trei care se aflau în spate şi doi în faţă. Din celelalte autoturisme implicate în accident, nu au fost victime“, potrivit sursei citate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a intervenit cu două echipaje de descarcerare deoarece două dintre persoane au rămas prinse între fiarele maşinii, trei SMURD şi două ambulanţe.

Una dintre victime, o femeie de 70 de ani, se afla în stop cardiorespirator, fiind resuscitată de paramedici. Aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.

De asemenea, o altă femeie, de 64 de ani, a fost rănită grav, a suferit traumatisme toracice, abdominale şi la picioare, însă este conştientă, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

Unul dintre cei patru pasageri răniţi a refuzat trasportul la spital, primind îngrijiri la faţa locului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici