Video În căutare de hrană, prin zăpadă: O turmă de mistreţi a fost surprinsă la ora mesei de pădurari

  • O turmă de mistreţi care caută mâncare în zăpadă a fost filmată într-o pădure din judeţul Suceava.
  • Animalele au fost descoperite de angajaţii Romsilva, compania de stat care administrează pădurea din zona Putna.
10413 afișări

Imaginile cu mistreţi care caută mâncare au fost înregistrate într-o pădure din Suceava. Animalele au fost văzute de angajaţii Romsilva în timp ce patrulau prin pădure.

„Prânzul în pădure. Mai mulţi mistreţi care căutau hrană sub stratul de zăpadă au fost filmaţi de colegii noştri într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Putna din cadrul Direcţiei Silvice Suceava”, au scris pe Facebook, reprezentanţii companiei de stat Romsilva.

Potrivit specialiştilor, hrana mistreţului este majoritar vegetală şi constă în rădăcini, tuberculi, tulpini, fructe, dar în dieta sa intră şi larve, râme, gasteropode, ouă şi resturi animale. Animalul preferă desişurile care îi oferă adăpost şi trăieşte atât la munte cât şi în zonele de şes.

Femelele şi puii de mistreţ trăiesc în cârduri, conduse de scroafele cele mai bătrâne, iar masculii stau separat, în grupuri sau singuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici