Olandez dat în urmărire internaţională pentru omor, prins de poliţiştii români - FOTO

Sooi Sander Louis, cetăţean olandez în vârstă de 42 de ani, a fost prins de poliţiştii români, acesta fiind dat în urmărire internaţională pentru omor.

428 afișări
Imaginea articolului Olandez dat în urmărire internaţională pentru omor, prins de poliţiştii români - FOTO

Olandez dat în urmărire internaţională pentru omor, prins de poliţiştii români (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul este suspectat că ar fi implicat în asasinarea unui barbat de 27 de ani, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare pentru omor.

Poliţiştii români au făcut investigaţii la solicitarea autorităţilor din Olanda.

Suspectul fusese dat în urmărire internaţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici