Video Olguţa Vasilescu, audiată la Parchetul General într-o cauză privind lucrări realizate de Tel Drum

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a ajuns, luni, la Parchetul General, unde a fost chemat de procurori pentru a da declaraţii într-o cauza privind lucrări finanţate cu fonduri europene, reclamantul susţinând că primăria nu deţinea autorizaţie pentru efectuarea acestora, spun surse judiciare.

1958 afișări

Sursele citate precizează că este vorba despre o cauză în care procurorii verifică modalitatea în care firma Tel Drum ar fi realizat lucrări fără autorizaţie pe o stradă din Craiova, investiţia provenind din fonduri europene.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unei sesizări a Inspectoratului de Stat în Construcţii, inspectorii constatând că unele lucrări ar fi fost construite fără autorizaţie. Cercetările se desfăşoară in rem.

Firma Tel Drum este considerată a fi apropiată preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, acesta fiind pus sub învinuire de DNA în dosarul cu acelaşi nume, pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici