Video Operaţiunea de dezinfectare a blocurilor din Capitală a început sub supravegherea primarilor. La ce se pot aştepta locatarii

  • Edilul din sectorul 5 anunţă că are 12 echipe care se vor ocupa de igenizarea spaţiilor comune din blocuri
  • În sectorul 3, aparatura pentru copaci şi spaţii verzi e folosită acum la dezinfecţie
  • Primăriile sunt obligate să instaleze dezinfectanţi în fiecare bloc şi să igienizeze lifturile şi casa scării
1459 afișări

Primarul Daniel Florea a asistat la o acţiune de dezinfectare într-un bloc din Sectorul 5 şi le-a transmis oamenilor la ce să se aştepte în perioada următoare. „Avem 12 echipe care acţionează în toate grădinile blocurilor. Avem zece echipe. Cam 40 de scări pe zi vor face aceste zece echipe care vor dezinfecta toate scările de bloc. O dată pe săptămână vreme de o lună, deocamdată.”

Şi Robert Negoiţă a dat detalii despre operaţiunea de dezinfectare din Sectorul 3. „Tunurile şi toate aparatele pe care le foloseam înainte pentru tratarea, pentru tratamentul pentru copaci, pentru spaţiile verzi sunt perfect adaptate ca să fie bune pentru dezinfecţie în acest moment.”

Ordonanţa militară numărul 4 prevede că primăriile trebuie să instaleze dezinfectanţi în fiecare bloc şi să dezinfecteze spaţiile comune.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici