Percheziţii în Arad, pentru evaziune fiscală şi activităţi miniere fără licenţă

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, fac 6 percheziţii, joi dimineaţa, pentru evaziune fiscală şi activităţi miniere fără licenţă, prejudiciul fiind de circa 4 milioane de lei.

531 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Arad, pentru evaziune fiscală şi activităţi miniere fără licenţă

Percheziţii în Arad, pentru evaziune fiscală şi activităţi miniere fără licenţă

Activităţile sunt desfăşurate la sediul şi punctele de lucru ale unei societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice din Arad, într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi desfăşurarea de activităţi miniere fără permis de licenţă sau concesiune, potrivit Poliţiei Arad.

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 4.000.000 de lei.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici