Percheziţii în Braşov, la firme bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul ajunge la 2 milioane de lei

  • Poliţiştii din Braşov fac, joi dimineaţa, 14 percheziţii la sediile şi punctele de lucru ale unor firme, dar şi la domiciliile unor persoane, bănuite de evaziune fiscală.
  • Prejudiciul produs se ridică la 2 milioane de lei.
427 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Braşov, la firme bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul ajunge la 2 milioane de lei

Percheziţii în Braşov, la firme bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul ajunge la 2 milioane de lei

Potrivit IPJ Braşov, percheziţiile au loc într-un dosar într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală.

„Din cercetări a reieşit faptul că mai multe societăţi comerciale braşovene au înregistrat în evidenţele contabile cheltuieli fictive reprezentând facturi fiscale de achiziţie, materiale de construcţii şi facturi fiscale de prestări servicii”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Potrivit acestora, prejudiciul creat bugetului de stat ajunge la circa 2.000.000 lei.

În cadrul percheziţiilor sunt ridicate documente financiar contabile şi alte mijloace de probă şi vor fi duse la audieri patru persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici