Video Piteşti:14 percheziţii la cabinete medicale şi şcoli de şoferi, pentru verificarea unor certificate - FOTO, VIDEO

Poliţiştii de la Poliţia Piteşti fac, joi dimineaţa, 14 percheziţii la locuinţe, cabinete medicale şi şcoli de şoferi, fiind vizate persoane care au eliberat certificate medicale în care atestau în mod fals că au examinat solicitanţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1705 afișări

Persoanele vizate de cele 14 percheziţii sunt bănuite de fals intelectual, complicitate la abuz în serviciu, complicitate la fals intelectual şi abuz în serviciu.

Cele 14 percheziţii au loc la locuinţe, cabinete medicale şi şcoli de şoferi.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Argeş, în perioada 1 iunie - până în prezent persoanele vizate ar fi eliberat mai multe certificate medicale în care se atestă în mod fals faptul că ar fi examinat în mod direct persoanele ce au solicitat eliberarea actelor.

Un număr de 18 persoane vor fi duse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Aceasta este o altă acţiune a poliţiştilor la Piteşti, după ce în urmă cu mai bine de opt ani, pe 13 iunie 2008, 20 de angajaţi ai Serviciului de Eliberare a permiselor auto din Piteşti au fost reţinuţi pentru că dădeau permise pe bani, unora chiar fără a susţine examenele de sala şi traseu.

Atunci, reţeaua din Piteşti a fost demascată după ce un ofiţer sub acoperire s-a infiltrat printre membrii acesteia, iar convorbirile telefonice au fost interceptate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici