Ponta: Încă mai e de făcut justiţie cu cei protejaţi pe criteriu politic pentru că sunt cu Băsescu

Premierul Victor Ponta a afirmat joi, la Piteşti, că "încă mai e de făcut justiţie în România cu cei care cu adevărat au furat" şi care "încă sunt protejaţi pe criteriu politic pentru că sunt cu domnul Băsescu, cu doamna Udrea, cu alţi domni şi doamne de acelaşi fel".

315 afișări
Imaginea articolului Ponta: Încă mai e de făcut justiţie cu cei protejaţi pe criteriu politic pentru că sunt cu Băsescu

Ponta: Încă mai e de făcut justiţie cu cei protejaţi pe criteriu politic pentru că sunt cu Băsescu (Imagine: Shutterstock)

Prezent, joi seară, la Piteşti, la o reuniune de susţinere a candidatului PSD Florin Tecău pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, premierul Victor Ponta a spus, în discursul său, că îi pare rău că la alegerile parţiale pentru această funcţie nu candidează fostul lider al PDL Argeş Mircea Andrei, pe care l-a acuzat că are probleme penale.

În acest context, Ponta a afirmat că în România "încă mai e de făcut justiţie" cu cei care "cu adevărat cu încălcat legea".

"Îmi pare rău că nu vine iar să candideze în Argeş Mircea Andrei. Dar mai rău îmi pare că încă mai e liber. Înseamnă că încă mai e de făcut justiţie în România cu cei care cu adevărat au furat, cu cei care cu adevărat au încălcat legea şi care încă sunt protejaţi pe criteriu politic pentru că sunt cu domnul Băsescu, cu doamna Udrea, cu alţi domni şi doamne de acelaşi fel. Dar, dacă-l mai vedeţi vreodată trecând prin Argeş, să-i spuneţi că-l aşteptăm după decembrie. Şi să-i spuneţi că până la urmă dreptate se va face. Mai târziu decât ar fi trebuit, dar se va face şi legea se va aplica şi cei care au încălcat-o vor răspunde pentru asta", a spus Victor Ponta în faţa membrilor PSD Argeş prezenţi la reuniunea politică de la Piteşti.

În acelaşi discurs, liderul PSD a afirmat că nu s-a dezis niciodată de colegii său "în momentele grele".

"În toate momentele grele m-am mândrit foarte tare cu toţi colegii mei de la PSD, nu m-am dezis niciodată de niciunul, nu mi-a fost ruşine de niciunul", a mai spus Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici