Video Prima zi de carantină la Suceava: Intrările şi ieşirile sunt păzite de poliţişti înarmaţi

  • Militari înarmaţi, poliţişti şi jandarmi păzesc intrările şi ieşirile din Suceava
  • Oraşul şi opt comune din jur sunt în carantină totală din cauza numărului mare de localnici contaminaţi
  • Un sfert dintre cei infectaţi cu noul coronavirus sunt din Suceava
  • Doar aseară au fost anunţate 13 decese la Suceava
2627 afișări

Intrările şi ieşirile din Suceava sunt păzite de soldaţi înarmaţi. Poliţişti şi jandarmi, toţi cu masca pe figură, completează filtrul care înconjoară zona de carantină. Oricine încearcă să treacă de ea este întors din drum dacă nu face parte din serviciile militare sau de urgenţă. Oraşul Suceava şi opt comune de lângă acesta sunt în carantină totală. Nimeni nu mai intră şi nu mai iese din acea zonă.

Decizia a fost luată pentru a limita contaminarea cu noul coronavirus. Aseară, când a fost anunţată carantina, din 2.109 cazuri, 593 erau în oraşul Suceava. În total, peste 110.000 de localnici sunt blocaţi în zonă din cauza epidemiei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici