Video Primele imagini de la căutările scafandrilor în lacul din apropierea locului unde a stat Gheorghe Dincă

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au fost solicitaţi să intervină la un lac din apropierea casei principalului suspect în cazul crimei, surse din cadrul Poliţiei declarând pentru MEDIAFAX că sunt căutate probe.

3234 afișări

Scafandrii au fost chemaţi sâmbătă dimineaţa, iar sursele citate menţionează că sunt căutate probe în cazul presupuselor crime pe care le-a săvârşit Gheorghe Dincă.

Bărbatul de 66 de ani a fost reţinut pentru viol şi sechestrare de persoane, dar nu şi pentru crimă.

În casa acestuia, aflată la mică distanţă de lacul în care intervin scafandrii, au fost găsite resturi umane şi bijuterii ale unei fete de 15 ani Alexandra, dispărută în urmă cu două zile.

Alexandra a reuşit să sune joi de pe mobilul agresorului şi să anunţe că a fost violată şi sechestrată, dar autorităţile au fost incapabile să găsească locaţia şi să intervină la timp pentru a o salva.

Ultimele cuvinte au fost „Vine, vine”, iar apoi apelul s-a întrerupt brusc, a confirmat chiar Ioan Buda, şeful Poliţiei Române, demis seara trecută din cauza modului defectuos în care s-a acţionat la Caracal.

Taguri:
crima,
caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici