Video Prinţul Charles, în vizită la Sibiu, unde participă la repetiţiile unei piese de teatru. FOTO

Prinţul Charles participă luni la Sibiu la repetiţiile unei piese de teatru care se concentrează pe limbajul non verbal, pus în scenă de studenţii Facultăţii de Arte Dramatice, la Muzeul de Istorie din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2150 afișări

Prinţul Charles a ajuns la Sibiu în jurul orei 15.40 şi a intrat în curtea Muzeului de Istorie din Piaţa Mică a oraşului, unde participă la repetiţiile unei piese de teatru care se concentrează pe limbajul non-verbal, singurele momente când se va vorbi fiind cele în care se vor recita sonete din William Shakespeare.

Ofiţerul de presă al Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti, Raluca Brăgărea, a declarat că Prinţul Charles rămâne 20 de minute la piesa de teatru, urmând să viziteze şi alte locuri din oraş.

”Alteţa Sa participă la repetiţia unui spectacol care va fi prezentat undeva în toamnă. Este vorba de studenţi de la Facultatea de Arte Dramaturgice din Sibiu. Este un spectacol concentrat pe limbajul non-verbal. Singurele momente când se va vorbi va fi când se va recita sonete din Shakespeare. Prinţul de Weles întotdeauna şi-a dorit să viziteze locuri noi, anul acesta, Sibiul”, a spus Brăgărea.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu se desfăşoară, anul acesta, sub co-patronajul Alteţei Sale Regale, Prinţul Charles şi al Preşedintelui României.

”Alteţa Sa este un susţinător al multor valori româneşti, al patrimoniului cultural, material, al tradiţiilor româneşti”, a mai spus Brăgărea.

După piesa de teatru, Prinţul Charles a mers pe jos prin Piaţa Mică şi Piaţa Mare din Sibiu, însoţit de directorul Teatrului ”Radu Stanca”, Constantin Chiriac, de directorul Muzeului Brukenthal, Sabin Luca, şi de ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell.

Oamenii aflaţi în centrul oraşului l-au pozat pe Prinţul Charles şi au făcut live-uri pe reţelele de socializare.

Prinţul Charles va merge şi în alte locaţii, în vizite private.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici