Video PROTEST la Caracal: Sute de persoane nemulţumite de ancheta în cazul crimelor s-au adunat în faţa Poliţiei din Caracal | VIDEO, FOTO

Sute de persoane nemulţumite de ancheta în cazul presupuselor crime protestează în faţa Poliţiei din Caracal. „Alexandra a sunat, nimeni nu a acţionat” şi „Vreau să trăiesc”, strigă tinerii care participă la protest.

1459 afișări

Protestatarii s-au adunat în faţa Poliţiei din Caracal, multe dintre ele având steaguri şi afişe cu mesaje precum „Stop minciunilor şi corupţiei”, „Ruşine procurorului Popescu Lucian” sau „Vei rămâne o legendă”.

Oamenii strigă „Alexandra a sunat, nimeni nu a acţionat”, „Vreau să trăiesc”, „Ruşine”, „Luiza”, „Alexandra”, „Vrem dreptate” şi ”moarte pentru moarte”.

Protestatarii se declară nemulţumiţi de felul în care merge ancheta în cazul crimelor din Caracal.

Procurorul-şef DIICOT, Felix Bănilă, anunţa că Direcţia nu are în acest moment nici măcar rezultate preliminare referitoare la fragmentele osoase ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă, astfel că informaţiile apărute în spaţiul public nu sunt confirmate. Tot Bănilă spunea că, în urma propriilor verificări, a observat că butoiul unde au fost găsite fragmente osoase despre care se crede că sunt ale Alexandrei nu este un butoi, ci un arzător improvizat, care acţionează ca o sobă.

Despre Gheorghe Dincă, procurorul a afirmat că a devenit confuz atunci când anchetatorii i-au cerut să spună ce a făcut cu cadavrele, precizând că, referitor la victima de 15 ani, suspectul a spus prima dată că a aruncat-o în Olt, apoi că a aruncat-o în Dunăre.

Până în monentul în care nu există dovezi clare că fetele sunt decedate, nu poate fi exclusă nicio variantă, nici măcar cea că ele ar fi în viaţă. Anchetatorii au făcut verificări la Dincă acasă, pentru a se asigura că cele două fete nu sunt în imobil, mai spunea Felix Bănilă.

Taguri:
caracal,
protest,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici