Video VIDEO Momentul în care protestatarii din Piaţa Victoriei au aprins luminile telefoanelor

Protestatarii din Piaţa Victoriei au aprins luminile telefoanelor, sâmbătă, la ora 21.00. Manifestanţii scandează "Hoţii", "Demisia" şi "PSD, ciuma roşie!".

2559 afișări

Traficul rutier a fost închis în Piaţa Victoriei, acolo unde sunt prezenţi peste 15.000 de oameni.

Poliţiştii au deviat complet traficul pe Bulevardul Aviatorilor în faţa Guvernului, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei. Traficul a fost deviat pe Lascăr Catargiu, de la Piaţa Romană către Piaţa Victoriei.

Forţele de ordine au lărgit dispozitivul de jandarmi, trăgând panourile încă o bandă de circulaţie mai aproape de Guvern.

Câţiva protestatari au aruncat pet-uri înspre jandarmii prezenţi în piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici