Video Razie în cluburile din Sectorul 2: Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de peste 150.000 lei

Poliţiştii Capitalei au aplicat, în acest final de săptămână, 12 amenzi în valoare de totală 156.500 de lei, în urma unor controale efectuate în mai multe cluburi din Sectorul 2. Printre abaterile constatate se numără fumatul în interior sau nereguli privind securitatea la incendii.

1311 afișări

“În urma controalelor efectuate, s-a constatat încălcarea mai multor abateri de la prevederile unor norme legale, fiind aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale. Pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor, au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.000 de lei”, se arată într-un comunicat transmis de Poliţia Capitalei.

De asemenea, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în valoare de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite de lege.

Totodată, au fost aplicate şi două sancţiuni contravenţionale pentru fumatul în spaţiile publice închise.

“Având în vedere că au fost constatate abateri în legătură cu avizele şi autorizaţiile de securitate la incendiu, au fost aplicate şi patru sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27.500 de lei”, se mai precizeacă în sursa citată.

În cadrul aceloraşi verificări, poliţiştii au aplicat o amendă în valoare de 120.000 de lei, pentru încălcarea unor prevederi a Codului Muncii, privind anumite obligaţii ale angajatorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici