Video Românii se tem mai tare de sărăcie decât de coronavirus-VIDEO

  • Românii sunt mai îngrijoraţi că vor rămâne fără bani decât de îmbolnăvirea cu COVID-19
  • Oamenii sunt preocupaţi de cum îşi vor petrece timpul liber în plină pandemie
  • Psihologii te îndeamnă să nu te blochezi în teamă, ci să ai capacitatea de adaptare
379 afișări

Românii se tem mai tare de sărăcie decât de coronavirus. Este concluzia unui studiu făcut de o companie de cercetare despre cum s-a schimbat comportamenul nostru în ultima lună.

Multe persoane sunt mai înfricoşate de perspectiva post-criză decât de frica de îmbolnăvire. Raţionamentul lor este de genul stau acasă, mă feresc de virus, dar nu o să pot să mă feresc de consecinţele economice ce o să decurgă la sfârşit". 

Oamenii mai sunt preocupaţi în această perioadă de sănătatea lor mentală, de cum îşi vor petrece timpul liber, dar şi de menţinerea relaţiilor sociale. 

Dacă ne este frică de ceva ne vom comporta ca şi cum acel scenariu este adevărat, frica nu este adevărul şi realitatea este doar realitatea noastră interioară. Să nu ne blocăm în teamă şi îngrijorare ci să ne activăm curiozitatea, inteligenţa şi puterea de adaptare".

În această perioadă de criză, specialiştii te sfătuiesc să îţi faci o analiză corectă a bugetului personal, să împarţi cheltuielile în două categorii: vitale şi opţionale şi să nu te panichezi.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici