Şapte persoane, între care un copil, rănite în urma unui accident în Petroşani | FOTO

Şapte persoane, între care un copil de 5 ani, au fost transportate la spital, rănite, în urma unui accident rutier produs duminică pe raza municipiului Petroşani, un bărbat fiind în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2180 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane, între care un copil, rănite în urma unui accident în Petroşani | FOTO

Şapte persoane, între care un copil, rănite în urma unui accident în Petroşani | FOTO

Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Deva a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Petroşani.

"Accidentul rutier cu şapte victime a avut loc la Petroşani, în zona Minei Livezeni. Este vorba despre o femeie, cinci bărbaţi şi un copil de cinci ani. Un bărbat se află în stare gravă, cu traumatism cranian, toracic şi fractură de femur. Copilul prezintă escoriatii, fără leziuni grave, doar speriat", a spus Dumitrescu.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs după ce un şofer a pătruns pe contrasens.

"Un conducător auto de 49 ani, din Petrila, a pătruns pe sens opus şi a acroşat autoturismul care circula regulamentar din sens opus, condus de un tânăr de 27 de ani, înmatriculat in judeţul Argeş. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi a pasagerilor. În cauză a fost întocmit dosar penal", a declarat Bogdan Niţu, purtatorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici