Video Scandal la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan, împiedicat să ţină o conferinţă în sala de consiliu: reprezentanţii PMB au cerut intervenţia Poliţiei Locale

Reprezentanţii Primăriei Capitalei i-au interzis lui Nicuşor Dan să facă o conferinţă în sala în care se ţin şedinţele Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cerând Poliţiei Locale să oprească demersul acestuia.

1311 afișări

Deputatul Nicuşor Dan a încercat să susţină o conferinţă de presă în sala de consiliu a Primăriei, cu 30 de minute înainte să înceapă şedinţa Consiliului General.

Reprezentanţii PMB s-au opus, cerând intervenţia Poliţiei Locale.

Nicuşor Dan, împreună cu mai mulţi parlamentari USR, au iniţiat o lege prin care parlamentarii să poată depune hotărâri în consiliile locale din circumpscripţiile în care au fost aleşi şi să ia cuvântul la şedinţele de consilii.

La ultima şedinta a CGMB, din martie, Nicuşor Dan a mai fost dat afară cu poliţia din şedinţa CGMB, după ce a vrut să ia cuvântul. Reprezentanţii PMB spun că Nicuşor Dan poate asista la şedinţă, dar nu are dreptul să depună hotărâri, nefiind consilier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici