Senatorul Cătălin Voicu are interdicţie de a părăsi Capitala

Cătălin Voicu are interdicţie de a părăsi Capitala, procurorii DNA efectuând cercetări în cazul senatorului PSD pentru că ar fi pretins şi primit bani de la oameni de afaceri pentru soluţionarea favorabilă a unor cauze civile şi penale aflate pe rolul organelor judiciare.

25 afișări
Imaginea articolului Senatorul Cătălin Voicu are interdicţie de a părăsi Capitala

Senatorul Cătălin Voicu are interdicţie de a părăsi Capitala (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) efectuează cercetări penale faţă de inculpatul Cătălin Voicu, senator, în sarcina căruia s-au reţinut două infracţiuni de trafic de influenţă", se arată într-un comunicat de vineri al DNA.

Potrivit Ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale, procurorii au stabilit că, în cursul acestui an, Cătălin Voicu ar fi pretins şi primit sume de bani de la oameni de afaceri, pentru soluţionarea favorabilă a unor cauze civile şi penale aflate pe rolul organelor judiciare.

Senatorului PSD i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, în conformitate cu prevederile articolul 6 alineatul 3 Codul de procedură penală.

Vineri, procurorii anticorupţie au dispus faţă de Cătălin Voicu obligarea de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.

"Alte detalii privind acest dosar vor fi comunicate în momentul în care desfăşurarea investigaţiilor va permite acest lucru", a precizat DNA.

Cătălin Voicu a dat, vineri, o declaraţie de învinuit procurorilor anticorupţie, la ieşirea din sediul DNA refuzând să precizeze care sunt faptele de care este acuzat. El a declarat că învinuirile care i se aduc au legătură cu calităţile sale de senator şi de avocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici