Video Sfatul „de aur” al unui reputat neurolog şi psihiatru român pentru această perioadă: „Ucideţi frica din voi!”

  • Să ştii că frica este unul din cele mai nocive sentimente: te îmbolnăveşte.
  • Neurologul şi psihiatrul Dumitru Constantin Dulcan îţi spune să ucizi frica din tine şi să o transformi în bucurie
  • Autorul lucrării revoluţionare "Inteligenţa Materiei" te învaţă cum să scapi de frică
  • Citeşte, ascultă muzică, vezi un spectacol, meditează sau roagă-te ca să alungi frica
22383 afișări

Trăieşti cu teama în suflet de când epidemia de coronavirus ţi-a dat viaţa peste cap! Îţi este frică să nu te îmbolnăveşti tu sau ai tăi. Alungă însă teama! Din ea vine un rău poate mai mare decât virusul: te ţine tensiune, îţi otrăveşte clipă de clipă celulele, îţi scurtează zilele! Ţi-o spune reputatul neurolog şi psihiatru Dumitru Constantin Dulcan, autorul lucrării revoluţionare "Inteligenţa Materiei", care te învaţă cum să ucizi frica din tine! 

Prof.dr. Dumitru Constantin Dulcan, neurolog şi psihiatru: Frica, cum se spune şi în popor, a murit de frică! Frica are un efect negativ asupra noastră! Fiecare cuvânt are o chimie, un ecou asupra sănătăţii noastre, prin consecinţă, această frică trebuie înlăturată! Pur şi simplu ştim că nu ne face bine! Avem la dispoziţie o lectură plăcută, un spectacol, o muzică plăcută, o rugăciune dacă suntem mai religioşi, o meditaţie! Ucideţi frica din voi! Transformaţi-o în bucurie! Transformaţi-o dacă nu în bucurie, măcar în linişte! Gândiţi-vă că în viaţa voastră există şi experienţe fericite! Trăiţi cu acea experienţă în minte! Evocarea unui eveniment, fie el din trecut sau proiectat în viitor ne aduce şi energia bună, pozitivă care ne e necesară ca şi aerul şi pâinea ca să trăim!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici