Video "Share Location": Unde poţi să te distrezi în timpul liber. Weekendul 20-21 aprilie

"Share Location" este rubrica de unde afli totul despre cele mai importante evenimente ale sfârşitului de săptămână, atfel încât, dacă nu ţi-ai făcut deja un program, să poţi alege. Pentru orice idei şi evenimente pe care nu le ştim deja, ne poţi scrie la sharelocation@m.ro.

462 afișări

- În Bucureşti este în plină desfăşurare Festivalul Internaţional al Luminii Spotlight. Până duminică, pe Calea Victoriei şi în alte locuri din oraş sunt presărate instalaţii care schimbă aspectul clădirilor şi a monumentelor din zonă imediat de se lasă întunericul.

- Cei care sunt în căutarea unor cadouri speciale ar fi bine să ajungă sâmbătă şi duminică la Târgul Internaţional de Bijuterie Contemporană Autor la Teatrul Naţional. Două zile, între 10.00 şi 18.00, peste 100 de designeri internaţionali de pe patru continente îşi scot la vânzare creaţiile unicat. Invitaţii reprezintă 27 de ţări şi au fost selectaţi de un juriu de prestigiu.

- În acest weekend sunt deschise şi atelierele de sculptură. Artiştii care îşi pun la dispoziţia publicului secretele din spaţiile lor de lucru sunt anunţaţi pe platforma ateliere.net. O expoziţie dedicată evenimentului se găseşte la Sala Media a Teatrului Naţional, în aripa Tudor Arghezi.

- Şi Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică de la Cluj Napoca au întâlnire sâmbătă în aer liber, în parcul Central. De la 9 dimineaţa începe cea de-a VIII-a ediţie a Crosului Universităţii Tehnice, o pledoarie studenţească pentru sănătate şi depăşirea propriilor limite.

- O poveste celebră se dansează în premieră la Opera din Iaşi. Sâmbătă şi duminică de la orele 18.30, este prezentat spectacolul de balet ”Cenuşereasa” de Sergei Prokofiev, un spectacol pe care l-au cerut spectatorii iar instituţia de spectacol îl aduce pe scenă în coregrafia Amaliei Mîndruţiu.

- Cine are energie nu are cum să lipsească de la Semimaratonul Iaşi 2019. Sub sloganul ”Aleargă cu inima!” îţi pui picioarele la treabă pentru două cauze nobile: Alergi pentru copiii fără posibilităţi materiale care vor să meargă la şcoală sprijiniţi de Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi şi pentru burse de studiu pentru elevi din mediul rural, cu un coeficient de inteligenţă superior sprijiniţi de Asociaţia ProRuralis Iaşi

- Acestea sunt propunerile noastre pentru acest final de săptămână. Vă aşteptăm şi săptămâna viitoare cu destinaţii de weekend numai bune de share-uit cu prietenii. Dacă ştiţi evenimente care nu ar trebui să lipsească din selecţia noastră, nu vă abţineţi şi daţi-ne de ştire pe sharelocation@m.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici