Sibiu: Percheziţii într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 800.000 de euro

Poliţiştii din Sibiu fac miercuri dimineaţa şase percheziţii într-un dosar în care mai multe persoane sunt suspectate că au sustras produse de la un agent economic. Prejudiciul ajunge la 800.000 de euro.

1481 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Percheziţii într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 800.000 de euro

Sibiu: Percheziţii într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 800.000 de euro

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu fac şase percheziţii în judeţele Sibiu şi Argeş, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni.

16 persoane vor fi duse la Poliţie pentru audieri, într-un dosar penal în care prejudiciul se ridică la aproximativ 800.000 de euro.

În fapt, în perioada 2020-2023, mai multe persoane, aflate în diferite relaţii profesionale cu un agent economic, au sustras produse din stocul acestuia.

Cercetările sunt desfăşurate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici