Sorin Grindeanu: Turcan să vină în faţa românilor să spună de ce nu e de acord cu majorarea salariilor

Premierul Sorin Grindeanu le-a cerut, miercuri, parlamentarilor din Opoziţie să nu dea dovadă de ipocrizie şi să spună de ce nu sunt de acord cu măririle salariilor medicilor şi profesorilor, el cerându-le deputaţilor şi senatorilor majorităţii să fie atenţi la dezbaterea Legii salarizării unitare.

1478 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu: Turcan să vină în faţa românilor să spună de ce nu e de acord cu majorarea salariilor

Sorin Grindeanu: Turcan să vină în faţa românilor să spună de ce nu e de acord cu majorarea salariilor (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

”Doamna Turcan anunţa în urmă cu vreo două zile că o să vină şi dânşii cu o lege a salarizării unitare în oglindă. Consider că e un lucru extraordinar de bun acesta. Eu nu sunt parlamentar, dar îi rog pe colegii mei şi nu vreau să fiu înţeles greşit, dar aş vrea să fie foarte atenţi când vor discuta despre această lege că, de obicei, când a venit din partea aceea s-au tăiat salarii şi pensii. Nu vorbim de o istorie foarte îndepărtată din acest punct de vedere, ba chiar apropiată”, a declarat premierul Sorin Grindeanu la Antena 3.

El a mai spus că vede Opoziţia ca ”un cor care îşi arată non-stop îngrijorarea”.

”De fiecare dată când există o critică de tip constructiv, eu o percem în modul acesta, o analizez şi eu şi colegii mei şi îi îndemn pe toţi să facă acest lucru, dar când critic de dragul de a critica şi că înţelegi că nu e bine să mărim slariile medicilor, profesorilor... nu mai înţeleg. Atunci ar trebui atunci domni, în frunte cu doamna Turcan să vină în faţa românilor şi să spună că nu sunt de acord cu măririle salariilor medicilor şi profesorilor, pentru că altfel este o ipocrizie din care îi îndemn să iasă. Să fie constructivi, să vină cu amendamente constructive în Parlament când se va discuta această lege, nu doar să critice de dragul de a critica”, a mai spus premierul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici