Star Taxi mută judecata cu Primăria Bucureşti privind interzicerea aplicaţiilor de tip taxi la Curtea Europeană de Justiţie

Tribunalul Bucureşti a admis pe 14 decembrie întrebările preliminare formulate de Star Taxi şi mută la Curtea Europeana de Justiţie a Uniunii Europene judecata privind anularea Hotărârii Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti prin care s-a încercat interzicerea aplicaţiilor de tip taxi, a anunţat compania.

808 afișări
Imaginea articolului Star Taxi mută judecata cu Primăria Bucureşti privind interzicerea aplicaţiilor de tip taxi la Curtea Europeană de Justiţie

Tribunalul Bucureşti a admis pe 14 decembrie întrebările preliminare formulate de Star Taxi şi mută la Curtea Europeana de Justiţie a Uniunii Europene judecata privind anularea Hotărârii Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti  prin care s-a încercat interzicerea aplicaţiilor de tip taxi, a anunţat compania.

La începutul lunii noiembrie, Curtea de Apel Bucureşti a suspendat hotărârea  Primăriei Capitalei, din 19 decembrie 2017.

Star Taxi a solicitat, in mai multe rânduri, Primăriei Municipiului Bucureşti abrogarea H.C.G.M.B. 626/2017, ca fiind, pentru bucureşteni, cea mai simplă şi mai puţin costisitoare rezolvare a multiplelor probleme de legalitate ridicate prin aceasta hotărâre.

”Dorim, pe această cale, să informăm, încă o data, toţi utilizatorii aplicaţiei noastre de faptul că Star Taxi a desfăşurat şi desfăşoară un serviciu perfect legal şi că vom depune, în continuare, toate eforturile să punem la dispoziţie un serviciu de calitate, la standarde europene. Totodată, dorim să-i atragem atenţia doamnei Primar General asupra legalităţii hotărârilor pe care le promovează şi credem ca ar trebui sa ţină mai mult cont de ceea ce îşi doresc cetăţenii şi nu să promoveze „dorinţele” unor grupuri de interese.”, se arată în comunicatul Star Taxi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici