Tânăr care a fluturat în aer un pistol în timpul unui concert de Ziua Timişoarei, la care paticipau mii de oameni, audiat | FOTO

Un tânăr a fost ridicat de poliţişti, vineri seara, după ce a fluturat în aer un pistol cu bile, în faţa scenei amplasate în Piaţa Operei, pe care concerta solistul Connect-R, de Ziua Timişoarei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1104 afișări
Imaginea articolului Tânăr care a fluturat în aer un pistol în timpul unui concert de Ziua Timişoarei, la care paticipau mii de oameni, audiat | FOTO

Tânăr care a fluturat în aer un pistol în timpul unui concert de Ziua Timişoarei, la care paticipau mii de oameni, audiat

Tânărul a început să fluture în aer pistolul, vineri seara, în timpul ultimului concert, susţinut de solistul Connect-R, în Piaţa Operei, de Ziua Timişoarei. Un spectator a observat întreaga scenă şi a alertat forţele de ordine, care l-au imobilizat imediat.

Individul a fost dus la o dubă a Poliţiei Locale Timişoara, aflată la câţiva metri de scenă. După ce au realizat câteva fotografii cu tânărul şi arma pe care o avea asupra lui, acesta a fost urcat în autospecială şi transportat la sediul Secţiei 1 de Poliţie din Timişoara, pentru a fi audiat.

Oamenii legii au stabilit că tânărul avea asupra lui un pistol cu bile, armă care nu este supusă autorizării, fiind neletală.

Mii de oameni au participat la concertele organizate de Primăria Timişoara în Piaţa Operei, cu ocazia zilei oraşului. Pe scena din centrul Timişoarei au urcat Lidia Buble, Alex Velea, Antonia şi Connect-R, iar seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici