Video TRAFIC aglomerat pe drumul către munte şi la ieşirea din ţară. Coloane de maşini de mai mulţi kilometri pe DN1 şi pe Autostrada Arad - Nădlac | VIDEO

Circulaţia este îngreunată, la ora transmiterii ştirii, pe Drumul Naţional 1, formându-se coloane de maşini pe o distanţă de 4-5 kilometri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR)

1100 afișări

Aglomeraţie pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti

Traficul este aglomerat pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Piteşti. Şoferii sunt sfătuişi să reducă viteza şi să fie atenţi la drum.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul este foarte intens pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti.

Poliţiştii sfătuiesc şoferii care merg către Piteşti, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, să manifeste prudenţă sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, întrucât traficul rutier pe această cale este foarte intens.

Trafic îngreunat pe DN1 Ploieşti – Braşov din cauza numărului mare de maşini

Circulaţia rutieră pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară îngreunat, în condiţii de aglomeraţie, pe tronsonul Cornu de Sus – Comarnic şi în zona staţiunii montane Buşteni, judeţul Prahova, din cauza numărului mare de maşini.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza numărului mare de autoturisme, circulaţia rutieră pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară îngreunat, în condiţii de aglomeraţie, pe tronsonul Cornu de Sus – Comarnic şi în zona staţiunii montane Buşteni, în judeţul Prahova.

În acelaşi judeţ, se circulă îngreunat pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti în DN7, la Bascov, judeţul Argeş. Aici, s-a format coloană de maşini, în mişcare, de aproximativ doi kilometri.

Din cauza numărului mare de persoane care intenţionează să petreacă minivacanţa în străinătate, se circulă îngreunat pe autostrada A1 Arad – Nădlac, la ieşirea din ţară prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II.

Pentru evitarea aglomeraţiei, autorităţile recomandă utilizarea punctului de trecere a frontierei Nădlac I sau a altor puncte.

Totodată, pe sensul către Râmnicu Vâlcea al DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostradă şi pe raza judeţului Vâlcea.

Coloane de maşini pe Autostrada Arad - Nădlac

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Georgian Drăgan, a anunţat, joi, că, s-au format deja coloane de maşini pe Drumul Naţional (DN) 1, pe o distanţă de 4-5 kilometri, însă maşinile nu sunt în staţionare.

"În această perioadă, în fiecare zi vor acţiona aproximativ 9.000 de poliţişti cu 3.000 de autospeciale. De asemenea, cei aproape 2.000 de poliţişti de la Rutieră vor folosi peste 300 de aparate radar, pentru siguranţa în trafic şi pentru depistarea celor care nu respectă regimul legal de viteză. În această perioadă, Poliţia Română recomandă şoferilor să respecte regulile de circulaţie, să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în trafic, să dea dovadă de prudenţă şi să se respecte în trafic", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Georgian Drăgan.

Traficul rutier este monitorizat şi cu ajutorul unei aeronave din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie. La bordul acestei aeronave se află un poliţist rutier care dirijează echipajele de la sol în zonele cu probleme de fluenţă a traficului rutier.

Coloană de maşini de doi kilometri pe autostrada A1 Arad - Nădlac, la ieşirea din ţară

O coloană de maşini de aproximativ doi kilometri s-a format, joi, pe autostrada A1 Arad - Nădlac, la ieşirea din ţară, din cauza numărului mare de maşini.

Potrivit IGPR, pe autostrada A1 Arad - Nădlac, la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, s-a format o coloană de maşini de aproximativ doi kilometri.

Coloana s-a format pe sensul de ieşire din ţară, din cauza numărului mare de maşini.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici