Traficanţi de minore exploatate sexual într-un salon de masaj erotic, audiaţi la DIICOT Bacău

O femeie şi un bărbat din Bacău sunt cercetaţi pentru trafic de minori, fiind acuzaţi că au recrutat tinere cu vârste între 15 şi 17 ani, pe care le obligau să se prostitueze în diferite locuri, folosind ca paravan un salon de masaj erotic, în acest caz fiind audiate, miercuri,la DIICOT opt persoane

1038 afișări
Imaginea articolului Traficanţi de minore exploatate sexual într-un salon de masaj erotic, audiaţi la DIICOT Bacău

Traficanţi de minore exploatate sexual într-un salon de masaj erotic, audiaţi la DIICOT Bacău (Foto: Shutterstock / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), în perioada 2013 – 2015, Cosmin Zamfir şi Teodora Vascan au recrutat tinere cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, pe care le-ar fi adăpostit şi le-ar fi obligat să se prostitueze.

"Activitatea infracţională se desfăşura în cazul suspectei Vascan Teodora sub acoperirea unui salon de masaj erotic în diferite locaţii din municipiul Bacău, locaţii în care atât numita Vascan Teodora, cât şi tinerele recrutate de aceasta îşi ofereau serviciile sexuale în schimbul unor sume de bani cuprinse între 100 şi 300 lei", se arată într-un comunicat de presă trimis MEDIAFAX de către DIICOT.

Clienţii ar fi fost racolaţi prin intermediul unor cărţi de vizită distribuite de taximetrişti sau prin intermediul unor anunţuri pe internet sau în presa locală.

Conform sursei citate, Cosmin Zamfir le-ar fi obligat pe fete să se prostitueze în diferite apartamente sau în zona unor hoteluri.

Poliţişii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău au făcut, miercuri, patru percheziţii domiciliare în urma cărora opt persoane au fost aduse la audieri la DIICOT Bacău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici