Video Trei bebeluşi născuţi prematur la spitalul focar Suceava au fost transferaţi la Bucureşti

  • Trei bebeluşi născuţi prematur au fost transferaţi sâmbătă, de la spitalul focar Suceava, la Bucureşti, cu două elicoptere SMURD
  • Un al patrulea bebeluş a fost dus de la Botoşani în Capitală
  • Acesta are malformaţii cardiace
606 afișări

Patru bebeluşi au fost transferaţi cu ajutorul celor două elicoptere SMURD Iaşi de la Suceava şi Botoşani la Bucureşti, sâmbătă după-amiază.

„Doi medici, trei asistenţi si patru piloţi au transferat patru bebeluşi în patru incubatoare - trei prematuri de la Spitalul Suceava - aveau între 670 de grame şi 2000 de grame şi un nou-născut de două zile cu malformaţie cardiacă la Maternitatea Giuleşti, respectiv Spitalul Marie Curie. Cazurile nu au legătură cu infecţia cu COVID-19”, a declarat, sâmbătă, presei, Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD în regiunea Moldovei.

Despre cei trei bebeluşi de la Suceava, directorul interimar al DSP Suceava, Manuela Trifan a declarat că „sunt trei nou-născuţi cu greutate sub cea normală, foarte mici, au o perfectă stare de sănătate, sunt doar prematuri”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici