Trei case din Focşani, cuprinse de un incendiu. Un pompier care intervenea a fost transportat la spital

Trei case din Focşani au fost cuprinse de un incendiu miercuri, iar la faţa locului s-au deplasat patru autospeciale cu apă şi spumă, unul dintre pompierii care interveneau pentru stingerea flăcărilor ajungând la spital după ce a atins fire de înaltă tensiune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

125 afișări
Imaginea articolului Trei case din Focşani, cuprinse de un incendiu. Un pompier care intervenea a fost transportat la spital

Trei case din Focşani, cuprinse de un incendiu; un pompier care intervenea, transportat la spital (Foto: Florin Buliga / Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, trei case situate pe strada C. Stere din municipiul Focşani au fost cuprinse de un incendiu. Flăcările au cuprins iniţial una dintre cele trei case, apoi s-au extins la celelalte două.

La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale cu apă şi spumă, dar şi echipaje SMURD. La sosirea pompierilor, focul se manifesta violent, flăcările fiind înalte de câţiva metri.

În timpul intervenţiei, un pompier aflat pe acoperişul uneia dintre case a atins firele de înaltă tensiune, fiind transportat cu o ambulanţă la spital.

Conform reprezentanţilor ISU Vrancea, pompierul este în afara oricărui pericol.

La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea pompierilor de stingere a incendiului continuă.

Pompierii şi poliţiştii urmează să stabilească valoarea pagubelor şi cauza izbucnirii incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici