Video Tu ce faci pentru a-i ajuta pe bătrâni? La Cluj, voluntarii le fac cumpărăturile celor izolaţi în case

  • Mai multe ONG-uri din Cluj s-au unit pentru a-i ajuta pe cei izolaţi la domiciliu
  • 20 de voluntari le duc zilnic până în faţa uşii mâncare şi medicamente celor care au nevoie
  • Dacă eşti din Cluj şi ai nevoie de ajutor, tot ce trebuie să faci este să suni la 0364.406.517 si un voluntar te va ajuta
746 afișări

 

Florin a preluat astazi comanda doamnei Elena care locuieste singura si nu are pe nimeni aproape sa o ajute. 

Dupa ce ii lasa cumparaturile la usa, voluntarul curier intelege cat de mult conteaza ceea ce face. Multumirile, chiar daca au fost de dupa o usa intredeschisa, nu incetau sa se opreasca.

Florin este unul dintre voluntarii de la Cluj care de astazi isi aloca cate doua ore pe zi ca sa ajute. Cunoaste riscurile, dar isi ia toate masurile necesare ca sa fie acolo unde este chemat si mult asteptat.

Proiectul de la Cluj nu este unic. Şi in alte orase din tara au fost oameni care au luat initiativa si ii ajuta pe batrani sau pe cei neajutorati care nu au voie sa iasa din case.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici