Video Uliana Ochinciuc, soţia lui Dan Condrea, este audiată la Parchetul General în dosarul accidentului rutier - VIDEO

Uliana Ochinciuc, soţia patronului Hexi Pharma este audiată miercuri la Parchetul General, în calitate de martor, în dosarul privind decesul lui Dan Condrea.

857 afișări

Uliana Ochinciuc a ajuns, miercuri dimineaţa, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi audiată de procurorii care investighează accidentul rutier în urma căruia patronul Hexi Pharma a decedat.

În cazul anchetei deschise după accidentul lui Dan Condrea, procurrul General al României, Augustin Lazăr, a declarat marţi că este exclusă varianta omorului, anchetatorii mergând pe varianta unei sinucideri.

Procurorii au găsit în telefonul soţiei lui Dan Condrea un schimb de mesaje, înregistrat cu câteva minute înainte de accidentul în urma căruia patronul Hexi Pharma a murit, în care femeia îl sfătuia să "să nu facă vreo prostie", au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor citate, cu câteva minute înainte de accident, soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea a răspuns scurt "Meditez". Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie.

Soţia lui Dan Condrea este cercetată de procurorii DNA sub control judiciar, fiind acuzată de spălare de bani într-o cauză privind activitatea Hexi Pharma, dosar în care este cercetat şi fratele Ulianei Ochinciud dar şi directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici