Un ansamblu folcloric din Mioveni urmează să ajungă marţi, pe Otopeni, după un turneu în China. Măsurile luate de Ministerul Sănătăţii

Un ansamblu folcloric din Mioveni, format din 25 de persoane, se află în Beijing-China şi va sosi pe aeroportul din Otopeni, marţi, ora 15.00, Ministerul Sănătăţii subliniază că oficialii români ai ambasadei au luat deja legătura cu aceştia.

517 afișări
Imaginea articolului Un ansamblu folcloric din Mioveni urmează să ajungă marţi, pe Otopeni, după un turneu în China. Măsurile luate de Ministerul Sănătăţii

Ministerul Sănătăţii precizează că ia măsuri speciale pentru ansamblul folcloric din Mioveni, format din 25 de persoane, care va sosi pe aeroportul din Otopeni, marţi, ora 15.00, subliniind că deja oficialii români ai ambasadei au luat legătura cu aceştia.

„Cât priveşte situaţia instrumentiştilor care au fost pentru o perioadă de 40 de zile, într-un turneu din China, DSP judeţean verifică starea lor de sănătate zilnic. Până în prezent nu există suspiciuni de pneumonie cu noul coronavirus, la niciuna din persoanele din acest grup”, mai transmite Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii transmite că pe 26 ianuarie, ora 9:00 existau 2.061 cazuri confirmate, din care 56 decese:

„2.061 cazuri confirmate, din care 56 decese: China continentală 2019 cazuri, din care 56 decese; Thailanda - 6 cazuri; Japonia - 3 cazuri; Macao - 2 cazuri; Coreea de Sud - 3 cazuri; Hong Kong - 5 cazuri; Taiwan - 3 cazuri; Singapore - 4 cazuri; Malaysia - 3 cazuri; Nepal - 1 caz; Vietnam - 2 cazuri; Statele Unite - 2 cazuri; Canada - 1 caz; Franţa – 3 cazuri”, se mai arată în comunicat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici