Un băiat şi o fată au murit înecaţi în râul Mureş. Alţi trei adolescenţi au fost transportaţi la spital

Un băiat şi o fată au murit, luni, înecaţi în râul Mureş, pe raza judeţului Alba, iar alţi trei adolescenţi au fost transportaţi la spital după ce ar fi înghiţit apă şi ar fi făcut atac de panică, încercând să-i salveze pe primii doi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1990 afișări
Imaginea articolului Un băiat şi o fată au murit înecaţi în râul Mureş. Alţi trei adolescenţi au fost transportaţi la spital

Un băiat şi o fată au murit înecaţi în râul Mureş. Alţi trei adolescenţi au fost transportaţi la spital

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un băiat de 17 ani şi o fată de 13 ani au murit, luni, înecaţi în Mureş, în zona comunei Vinţu de Jos.

Opt pompieri cu două bărci pneumatice şi mai mulţi localnici i-au găsit pe cei doi şi i-au scos din apele râului după circa două ore de căutări.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, cu medici, care au efectuat manevre de resuscitare pentru salvarea adolescenţilor, însă fără rezultat.

Potrivit localnicilor, băiatul şi fata înecaţi în Mureş au intrat în râu, alături de alţi doi adolescenţi, într-o zonă cu excavări, unde nivelul apei a crescut brusc.

Cei doi care au supravieţuit ar fi încercat să-i salveze pe prietenii lor, însă nu au reuşit şi au înghiţit multă apă, după care au reuşit să iasă la mal.

Aceştia, alături de o fată care a privit scena de pe malul râului şi a făcut atac de panică, au fost transportaţi la secţia de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici